Samolepilne tapete izboljšajo izgled vsake sobe

Nalepke s stensko uro imajo funkcionalno komponento

Ko izbiramo nov motiv samolepilnih tapet, imamo skoraj neskončno možnosti. Če želimo največjo funkcionalnost, potem so nalepke s stensko uro idealne. Z njimi brez težav opremimo dnevno sobo, čakalnico, spalnico ter druge prostore. 

To je tudi idealna priložnost, da osvežimo otroško sobo. Stenske tapete z motivi geografije, poštevanke, slovnice, zgodovine ipd. imajo izredno učno vrednost. Nalepke z stensko uro pa so tudi uporabne v otroški sobi, saj bodo tako otroci bolj časovno ozaveščeni.

Sama ura stenske nalepke je popolnoma delujoča in deluje na baterije, ki jih lahko zamenjamo. Tako se razbremenimo načrtovanja idealnega mesta za uro, luknjanja sten z žebljički, obešenja ure ipd.

Pri namestitveni nalepk bomo morda potrebovali pomoč

Samolepilne tapete so narejene tako, da jih lahko večinoma namestimo brez pomoči. Pri večjih projektih pa je dobro, če vendarle imamo pomoč pri roki. Temu je večinoma tako, saj bomo bili bolj natančni pri poravnavani večjih kosov na stene. Tako se ne bomo ušteli pri opremi večjih kosov nalepk, saj nas bo druga osebna lahko opozorila na napake.

https://www.youtube.com/watch?v=890As9Ns37c&t=52s

Dobro pa je seveda, če vse vnaprej izmerimo. Večinoma lahko tapete kupimo v panelih, tako da bomo potrebovali mere prostora ali prostorov, kamor jih bomo namestili. Vedno pa lahko povprašamo za vzorec materiala, da se prepričamo, če nam ugaja.

Nalepke lahko poravnamo, ko želimo

Ker omenjene nalepke uporabljajo lepilo, jih lahko poravnamo brez uporabe posebnega orodja. Tako ne potrebujemo skrbeti, če kaj napačno namestimo. Vse, kar moramo narediti je, da preprosto odlepimo tapete s stene, omare ipd., ter jo ponovno prilepimo. Tanki sloj lepila na zadnji strani tapete je narejeno tako, da se ga lahko večkrat uporabi.

Članki iz iste kategorije: