SMS parking spreminja področje plačevanja parkirnine

Vsi, ki imate pogosto težave s plačevanjem parkirnine preizkusite SMS parking, saj vam bo verjetno življenje spremenil precej na bolje. SMS parking je v Sloveniji novost, kar pomeni, da veliko ljudi sploh še ne ve, da takšen način plačevanja parkirnine sploh obstaja. Obstaja tudi aplikacija, ki se imenuje mobilePark mP, ki vam omogoča, da prav tako na sodoben, enostaven in zelo hiter način plačujete parkirnino. Pomembno je, da parkirnino plačujete vedno, saj boste drugače prej ali slej prejeli kazen, ki jo bo potrebno poravnati. Ne izplača se tvegati, zato vam svetujemo, da si omislite SMS parking, ki vam bo pomagal, da boste bolj redko dobili kazen. Zakaj? Berite dalje…

Zakaj SMS parking zmanjšuje količino kazni?

S tem načinom plačevanja so redarji kar malo izgubili na količini svojega dela, saj sedaj ljudje redno podaljšujejo parkirnino, ker jim ni potrebno več tako hiteti. Ljudje so včasih počeli to, da so plačali parkirni listek za cca. 2 uri in potem v kolikor so se jim opravki zavlekli seveda le tega niso morali podaljšati. SMS parking sedaj uporabnikom parkirišč omogoča to, da plačujejo parkirnino od kjerkoli in kadarkoli. To pomeni, da lahko sedaj ljudje plačujejo parkirnino tudi na daljavo, torej ko so še na kavi, v čakalnici ali kaj podobnega. To precej vpliva na količino nepodaljšanih parkirnin, tako da redarji vsekakor niso ravno zadovoljni, saj so oni tisti, ki največ zaslužijo od ljudi, ki nepravilno parkirajo oz. ne podaljšujejo parkirnine.

 

Kaj vam SMS parking vse omogoča?

Takšen način plačevanja parkirnine vam omogoča številne ugodnosti. Vsekakor zelo veliko pripomore k temu, da je plačevanje parkirnine veliko bolj enostavno in hitro, kar je številnim voznikom osebnih vozil izredno pomembno. Pomembno jim je tudi to, da se ljudje zavedajo dejstva, da so parkirišča dandanes veliko bolj zasedena, kot so bila včasih, saj je veliko več vozil v lasti privatnih oseb. To pomeni, da je pogosto težko najti prosto parkirno mesto in SMS parking vam pri tem lahko pomaga. Še posebej aplikacija mobilePark mP vam za reševanje tega problema pride še kako prav, saj je to aplikacija, ki je narejena tako, da vam pokaže tudi prosta parkirna mesta. Vsekakor je to nekaj, kar je zelo dobrodošlo, tako da nikar ne mislite, da je to neka lastnost aplikacije, ki nikomur ne pride ravno prav, saj temu ni tako.

SMS parking v tujini ruši rekorde

V tujini je takšen način plačevanja že kar nekaj let v veljavi. To pomeni, da se Slovenci moramo zgledovati po njih, saj so oni tisti, ki so postavili temelje na tem področju in so seveda nekaj korakov pred nami. To pomeni, da se moramo ljudje pričeti razvijati in pričeti iskati nove ideje, nove izboljšave in SMS parking je seveda prav nekaj takega.

Tujina seveda ima tudi SMS parking, zato je potrebno pogledati, kaj se lahko od njih naučimo. Potrebno je pa seveda vedeti, da prav vse, kar lahko poberemo od tujcev niti ni nujno, da bo kvalitetno tudi za nas Slovence. Precej so določene stvari odvisne od populacije in kulture, tako da vsekakor je prav, da se pri nas razvijajo stvari, ki jih potrebujemo mi.

Članki iz iste kategorije: