Klubske mizice za vse priložnosti

Naj bo center dnevne sobe lepo dekoriran!
Klubske mizice so preprosta pogruntavščina, ki mi je osebno izjemno všečna. Največkrat so ravne, dolge, masivne, iz lepega lesa ali stekla, z dodatnimi predali ali pa poličko na dnu, celo takšne na koleščkih obstajajo, da se jih lahko premika sem ter tja ali pa takšne, ki se lahko raztegnejo, da so še večje in so cela delovna površina.Klubske mizice
Ne samo to, na klubske mizice lahko postavite pijačo in jedačo za goste, ko ni nikogar pa nanje naslonite svoje utrujene noge ali pa na njih ležijo neprebrane reklame in časopisi. Če ste bolj romantični tip, bodo klubske mizice našle prostor za kakšno vazo s cvetjem, morda svečnikom ali pa celim aranžmajem, še posebej v kakšnem prazničnem času. A niti ni potrebno, da so prazniki. Sedaj se denimo bližajo poletne počitnice in marsikoga pot zanese na morje, kjer si nabere različnih školjk ali pa kupi očiščene na kilograme pri prodajalcih spominčkov. Tudi iz njih se lahko naredi čudovit poletni aranžma. Brez težav pa ga lahko naredite tudi iz lubja, posušenih drevesnih listov in storžev iglavcev. To je potem tak bolj jesenski aranžma, če pa imate občutek za dekoracijo, ga lahko naredite tudi s suhim cvetjem ali v kombinaciji z drobljenimi in posušenimi začimbami ali pisanimi kamenčki.

Povsod pridejo prav

Klubske mizice se lahko uporabljajo tudi v prostorih za druženje, kot so podstrešni prostori v bloku, kleteh ali pa v večjih hišah, kjer si sploh moški radi naredijo kak svoj brlog. Ta je lahko tudi zunaj, denimo v garaži ali v brunarici, celo v vrtni lopi, sploh če gre za takšno zelo veliko, kot so dandanes moderne. Vedno znova so klubske mizice prostor, ki je v večini namenjen zbiranju družbe. To so lahko družinski dogodki v ožjem krogu ali pa tudi v širšem, ko kdo pride na reden ali izreden obisk ali pa denimo v času praznovanj. Kadar je klubska mizica postavljena v centru dnevne sobe, je pravzaprav ona sama center dogajanja. Ljudje se okoli nje sprehajajo, nanjo odlagajo stvari, kot so mobilni telefoni, kozarci s pijačo, daljinski upravljalec za televizijo, slušalke za radio in podobno. Seveda se tudi zgodi, da se v njo kdo zaleti, takrat trpijo noge in tudi kak kozarec pade ali se polije, ampak svojemu namenu še vedno služijo.

klubska-mizica
Otroci na klubskih mizicah tudi radi barvajo ali pa sestavljajo sestavljanke. Slednje še posebej radi, kajti tam najhitreje dobijo pomoč, ko kateri od koščkov zlepa ne najde svojega mesta. Na klubskih mizah je mogoče tudi igrati karte, saj se okoli njih lahko udobno namestite na sedežno garnituro, se ob njih po turško usedete na tla ali pa uporabite vreče za sedenje, ki vam omogočajo, da si višino sedenja določite sami. Tako so več namenski kos pohištva, ki je vedno in povsod priljubljen.

https://www.youtube.com/watch?v=i2teSNPNwMo

Članki iz iste kategorije: