Poliuretan in polikarbonat kot pomembna materiala telefonskih ovitkov

Navkljub ugodni ceni, še vedno ponujajo zelo dobro zaščito. Plastična masa ima dobre lastnosti prilagajanja, okraševanja in dodajanja dopolnilnih funkcij. Poliuretan je enostaven pri držanju, oprijemu in pri tem ne polzi iz rok. Njegova največja slabost je ravno v plastiki, saj le-ta ne spada pod trajnostne materiale. Nekateri uporabniki menijo, da obstaja velika verjetnost, da se ob padcu na trdo površino ta ohišja poškodujejo.

Značilnosti polikarbonatnih ohišij za mobitele

Ovitki za telefone

Polikarbonat je vzdržljiv in lahek material, ki je narejen iz plastike. Zagotavlja zelo dobro zaščito pred morebitnimi padci in poškodbami. Zaradi svoje trpežnosti je primeren pri proizvajanju različno močnih produktov. Med njimi so tudi neprebojno steklo, shranjevalne posode ter korekcijska in sončna očala.

Material oslabijo UV žarki in različne praske. Da do tega ne bi prišlo, proizvajalci polikarbonat dodatno premažejo s specifičnimi premazi in mu tako nudijo dodatno zaščito. Polikarbonatni ovitki za telefone so zaščiteni pred težkimi padci. Polikarbonatna ohišja imajo veliko moč, so lahka in prilagodljiva.

Članki iz iste kategorije: