Vse o domeni hr na enem mestu

O domenah se veliko piše in tudi govori. V današnjem prispevku nas bo predvsem zanimalo, zakaj se splača registrirati domeno hr, predvsem pa bomo izpostavili njene prednosti. Na začetku pa vam bomo najprej povedali, kaj sploh je domena hr.

Domena hr je nacionalna domena Hrvaške. Te vrste domene lahko registrirajo fizične osebe, in sicer z osebno identifikacijsko številko oziroma OIB. Lahko pa jo registrirajo tudi nekatere pravne osebe, ki imajo sedež na ozemlju Evropske unije oziroma EU. Za slednje je pogoj tudi DDV številka. Pri registraciji se domena hr v marsičem razlikuje od preostalih nacionalnih domen, prav tako se razlikuje tudi pri omejitvah.

Ena od najdražjih domen na svetu

Domena hr se lahko registrira za okoli 100 evrov. Če niste vedeli, naj vas mi opozorimo na to, da je domena hr ena od najdražjih nacionalnih domena na celem svetu. Vsekakor pa obstajajo tudi cenejše različice, kot je na primer domena com.hr, ki jo lahko registrirate že za 10 evrov, in sicer brez omejitev. Slednjo domeno lahko registrirajo prav vse pravne in fizične osebe.

Verjetno je tudi vam najprej v oči padla cenejša različica. Ko pa si boste v nadaljevanju prebrali številne odlike, ki jih prinaša domena hr, boste svojo pozornost morda preusmerili na dražjo različico.

Odlike domene hr

Če se boste za svojo spletno stran odločili uporabljati domeno hr, boste zagotovo pridobili veliko mero zaupanja med spletnimi uporabniki na hrvaškem trgu. Dodatna prednost, ki jo prinaša domena hr, je tudi ta, da po raziskavah, ki so bile opravljene med lokalnimi uporabniki splete, večina od njih prepozna razliko med domenama hr in com.hr.

Če boste opravili registracijo domene hr, vam zagotavljamo tudi to, da bo vaša spletna stran uvrščena bistveno višje med rezultati iskanj na hrvaškem trgu, jih bodo uporabniki spleta opravili v Googlovem iskalniku.

Domena hr, ki si jo želite imeti vi, je verjetno še prosta, saj so v ozadju težji pogoji in tudi visoke cene. Tako boste z registracijo domene hr zagotovo prehiteli svojo konkurenco na lokalnem trgu. Proste domene lahko prevrite s pomočjo spleta.

Posebnost domene hr

Ali ste vedeli, da je domena hr ena od zelo redkih domen, ki jo je prepovedno preprodajati? V praski to pomeni, če ste domeno hr registrirali, je ne smete prodajati oziroma ponujati komu koli drugemu, čeprav je njena cena tako zelo visoka.

Posledično je domena hr še toliko težje dosegljiva za pravne in fizične osebe, ki ne morejo izpolnjevati pogoje za njeno registracijo. Skratka, če boste ali ste že lastniki domene hr, imate zelo veliko prednost pred konkurenco na hrvaškem trgu.

Kje lahko registrirate domeno hr?

Vstopite na spletno stran studio4web.com, kjer boste lahko hitro in enostavno registrirali domeno hr. In zakaj jo je najbolje registrirati kar na tem mestu?

Na omenjeni spletni strani vam bodo najprej v oči padle ugodne cene domen, saj se podjetje trudi, da so cene domen konkurenčne in za vsakega naročnika ugodne. Na tej spletni strani boste našli vse na enem mestu. Pregled in urejanje domen vam je na v uporabniškem vmesniku in v vašem maternem jeziku ter dostopen ves čas.

Hrvaški web hosting

Nekateri med vami boste verjetno v dvomih in morda celo menite, da nimate prav nobene potrebe po tem, da bi se odločili za hrvaški web hosting samo zato, ker želite imeti tam svojo spletno stran, torej stran, ki naj bi bila namenjena hrvaškemu trgu.

Priporočamo vam, da se odločite za hrvaški web hosting, če želite vstopiti in tudi obstati na hrvaškem trgu. Velika prednost je, če se boste odločili za strežnik, ki je lociran v državi, kjer se nameravate pojavljati na trgu.

Pomoč strokovnjaka

Vsekakor boste pri vstopanju na hrvaški trg potrebovali še dodatno pomoč, ki vam jo prav tako lahko ponudijo na spletni strani studio4web.com. Pripravite si vsa pomembna vprašanja in jih posredujte podjetju, ki vam bo odgovorilo v najkrajšem možnem času. V podjetje lahko pokličete ali pa jim pošljete spletno pošto.

Če boste dosledno sledili svojim željam in nasvetom strokovnjakov, ki natanko vedo, kako se lahko hitro in na dokaj enostaven način pride do uspeha, potem boste poleg visokega uspeha v svojem podjetju imeli tudi veliko lastnega zadovoljstva in še večjo motivacijo za prodiranje na hrvaški trg, kjer vas ne bo zmotila niti največja konkurenca.

Članki iz iste kategorije: