Naj bo mobilni telefon varen pred poškodbami

Komu se še ni zgodilo, da mu mobilni telefon ne bi padel na tla? In se samo na tla, tudi po stopnicah. Še huje je, če ga pozabiš na strehi avtomobila. Ali pa če mobilni telefon pade na trdna kamnita tla. Takrat se lahko le primemo za glavo in upamo na najbolje. A tudi sami lahko nekaj naredimo, da ne pride do poškodb mobilnega telefona. Ovitki za telefon so prava rešitev.

Niso le zaradi estetike in mode

Ovitki za telefon niso zgolj estetski in modni. Seveda ni nič narobe, če izberemo ravno takšen ovitek za svoj mobitel – ker nam je pač všeč. Naš telefon je z njim torej še lepši. Konec koncev ga lahko tudi preprosto zamenjamo, ko se ga naveličamo. Osnovna poanta je, da ovitki za telefon prinašajo dodatno varnost.

Telefon se zaščiti in tudi če nam pade po tleh ali ga polijemo ali po nesreči popraskami, bo ohišje naprave zaščitev. Ne le ohišje, če imate etui, bo varno tudi steklo na sprednji strani. Ravno steklo mobilnih telefonov je najranljivejši del aparata. Z ovitkom pa ga lahko delno ali popolnoma zaščitimo.

Vrste ovitkov za telefon

Največ uporabnikov mobilnih telefonov uporablja tanke in tesno prilegajoče se ovitke za telefone. Običajno so iz silikonskega materiala. Obstajajo tudi takšni iz trše plastike, ki še bolje ščitijo telefon. A ti so že bolj opazni in okornejši. Nekateri pa najraje uporabljajo usnjene ovitke, take ki pokrijejo tudi zaslon telefona.

Ti so v primeru padca ali udarca telefona, najboljši. Zaščitijo telefon s sprednje in zadnje strani. Po drugi strani pa niso tako praktični. Ob vsaki uporabi mobilnega telefona moraš odpreti sprednji del ovitka. Običajno je pač lažje samo pogledati na ekran.

Kakšni so trenutno najbolj trendi?

Letošnjo sezono se najbolje prodajajo pisani ovitki za telefon. Običajno imajo uporabniki najraje take s kakšnimi slikovnimi motivi. Popularni so tudi ovitki z bleščicami za ženske, ter etui za Iphone kot denarnice. Moški pa raje izberejo ovitke s kakšnim sloganom oziroma bolj umirjenih barv. Moj ovitek za telefon je v barvi ohišja telefona. Ima pa tudi vzorec, po katerem je moj mobilni telefon razpoznaven. Tako ne morem zamenjati svojega telefona s katerim drugim telefonom. Ovitki za telefon so prilagojeni posameznim modelom telefona. Gotovo boste našli pravega tudi za svoj mobilni telefon.

Članki iz iste kategorije: