Senčniki za avto, da otrokom ni vroče

Preberite si tudi članek, ki govori o tem, kako se lahko pred povišano temperaturo zaščiti vaše vozilo, na povsem mehanski način. Na robove oken se lahko pritrdijo senčniki za avto, ki dokazano znižajo količino sončnih žarkov, ki prodrejo v vozilo, znižajo temperaturo in hkrati še vedno omogočajo, da se okno odpre, da se voznik in potniki nadihajo zraka, vendar pa mreža ostane napeta preko odprtine, kar pomeni, da preprečuje tako vdor prahu in druge umazanije v vozilo, kot tudi mrčesa in rahlega dežja.

Tipski senčniki za avto so odlična zadeva, ki si jo lahko omisli vsak lastnik vozila. Prednost je v tem, da so narejeni po meri za točno določen tip avtomobila. Ko jih naročite in prejmete, vas čaka samo še povsem enostaven postopek pritrditve in že se lahko odpravite na pot.

Pa še namig za tiste, malo bolj navihane. Če se radi skrijete pred radovednimi pogledi, bodo senčniki za avto ravno tako opravili svoje delo, saj je pogled skozi steklo skoraj nemogoče, oziroma samo iz neposredne bližine, pa še to se slika vidi prej motna, kot da bi bilo jasno, kaj točno se v vozilu dogaja. Z njimi dosežete podoben učinek, kot če bi na svojem vozilu zatemnili zadnja stekla.

Članki iz iste kategorije: