Statement ogrlice

Modni nakit je v zadnjih letih postal nekoliko bolj drzen. Vse bolj priljubljene so bogate statement ogrlice, ki so veliko več kot navadne verižice z obeski. So opazne, drzne, včasih elegantne, drugič kričeče, zagotovo pa prav za vse velja, da jih ni mogoče spregledati – že od daleč namreč kričijo: »Poglej me, tukaj sem v vsej svoji lepoti!«statement-ogrlice

Statement ogrlice za popolno eleganco

Velike in bogate statement ogrlice so zaradi domiselnih načinov oblikovanja lahko videti izjemno prefinjene in elegantne. Svoj dekolte lahko tako čudovito okrasite z ogrlico, ki je izdelana iz povsem naravnih materialov, na primer lesa, kamenčkov, tekstila in kovine, prav tako pa se lahko med te kombinira tudi kristal, steklo ali plastika. Da bi bil videz zares eleganten, se pogosto s statement ogrlicami imitira čipke, pajkove mreže, z njimi se upodablja metuljeva krila in drobno cvetje. Da bi bil učinek resnično prefinjen, je potrebno skrbeti, da niso preveč barvite, temveč predvsem v naravnih ter zemeljskih tonih, še bolj pa je pomembno, kakšna oblačila si nadenemo k takšni ogrlici.

Poudarite svojo živahnost!

Tako mlajše kot tudi starejše ženske imajo statement ogrlice rade tudi zato, ker so te lahko neverjetno pisane in igrive. Ko si jih nadenejo, takoj začutijo pozitivizem in energijo. Kako tudi ne, ko pa se zdi, da z ogrlico v celoti postanemo bolj barviti in zato tudi bolj nagajivi. Te pisane in razigrane ogrlice, ki se poigravajo z barvami, materiali in dizajni, lahko nosimo tudi takrat, kadar smo oblečeni povsem vsakdanje, na primer v džinsu in beli majici ali srajci. In kaj s tem povemo? Kakšen je naš »statement«? marsikdo se bo strinjal, da povemo predvsem to, da je življenje lepo in ga je potrebno doživeti do zadnjega diha.

Pritegnite pozornost

Če ste običajno med tistimi, ki ne pritegnejo dovolj pozornosti, je statement ogrlica zagotovo tista, ki vam jo bo pridobila – to je tudi njen namen. Ogrlica bo najbolj opazen del vaše garderobe, ne glede na to, kaj imate oblečeno. In če mislite, da statement ogrlice niso primerne za vas? Poskusite in počakajte na odziv – hitro vas bodo prepričale, saj bodo vaš videz v trenutku spremenile v glamuroznega in posebnega. Celo takrat, ko imate na sebi star pulover, ne bo tega prav nihče več opazil!

Če želite tiskanje majic za rojstni, dan, poroko, obletnico mature, … si preberite naslednji članek.

Članki iz iste kategorije: