Moji najljubši modni dodatki

Ste tudi ve rade urejene vedno in povsod? K urejenosti poleg izbire oblačil in uporabe kozmetike zelo pripomorejo tudi modni dodatki. Ti ne poskrbijo le za urejenost, ampak zaokrožijo naš look. Pravzaprav so po mojem mnenju prav modni dodatki tisti, ki največ prispevajo k izgradnji lastnega modnega sloga. Modni dodatki namreč lahko še tako pusto kombinacijo oblačil spremenijo v zanimiv outfit. Večkrat sem že oblekla kakšen na prvi pogled dolgočasen pulover ali majico ter ga s pomočjo skrbno izbrane ogrlice spremenila v drugačen in zanimiv modni kos, ki ga z veseljem nosim.

Kako z nakitom dopolniti oblačila?

Zelo rada nosim nakit, najraje od vsega pa imam ogrlice. Zame ogrlice zagotovo predstavljajo najljubši modni dodatek in imam jih res veliko. Z njimi popestrim svojo garderobo, jo naredim bolj igrivo, kadar mi to ustreza, ali bolj elegantno.

Modni dodatki

Isto oblačilo z uporabo različnih dodatkov lahko funkcionira popolnoma drugače, s čimer se z veseljem poigravam. Nakup nove ogrlice je tako zame investicija v moj modni slog in v osvežitev obstoječe garderobe, ki jo lahko na tak način lepo popestriš in polepšaš, pa tudi spremeniš.

Nove modne kombinacije

Ko kupujem določene modne dodatke, pa naj si bodo to ogrlice ali drug nakit, različne torbice ali pa rute in šali, ki jih imam prav tako zelo rada, si v glavi rišem različne kombinacije. Že ko si prvič ogledujem določen modni dodatek, razmišljam, kako bi se podal k različnim oblačilom v moji omari. Če se mi zdi, da bi se ga dalo kombinirati z vsaj tremi ali štirimi kosi oblačil, ki jih že imam, ga kupim, saj vem, da ga bom uporabljala in da bom s tem prihranila tudi pri nakupu novih oblačil.

Če imaš namreč veliko modnih dodatkov, lahko iz obstoječih oblačil nenehno ustvarjaš nove modne kombinacije, zaradi česar se oblačil v omari prav nikoli ne naveličaš. V kolikor pa se kdaj jih, pač kupiš še en nov modni dodatek. Pa saj so ti res poceni!

Nakit za v službo ali za v gledališče

V službo se tako recimo običajno odpravim z bolj minimalističnim nakitom, ki paše k poslovnemu videzu. Takšne so recimo preproste verižice z obeskom, majhni diskretni uhani ali prstan, ki ga vedno nosim. Takoj ko službo zaključim, pa lahko brezskrbno odhitim v gledališče popolnoma enako oblečena, le nakit je drug, pa mi nihče ne bo rekel, da nimam večerne toalete. Skrivnost se skriva v izbiri nakita oziroma velike in bogate statetment ogrlice, ki pri prav vsakem outfitu poskrbi za glamur in opaznost. V ta namen zelo rada uporabljam tudi ogrlice s perlami, v katere sem se v zadnjem času prav zaljubila.

Najlepše ogrlice na svetu

Marsikdo, ki pozna moje navdušenje nad nakitom, me vpraša, katere ogrlice so zame najlepše. Odgovor na to vprašanje ni enostaven, saj bi nanj vsak dan odgovorila drugače. Kot sem že omenila, se trenutno navdušujem nad perlami, a zelo všeč so mi tudi bogate statement ogrlice, čeprav za to, da si jih nadenem le redko najdem pravo priložnost.

Ogrlice

Če se malo pohecam, bi lahko dejala, da sem zaradi njih začela bolj pogosto zahajati v gledališče, pa tudi za v opero si jih nadenem. Potem pa pride kakšen dan, ko potrebujem malo spremembe in si namesto ogrlice, ki vzbuja poglede, nadenem tanko verižico z drobnim obeskom. Tudi te so mi zelo všeč, zato se res ne bi mogla odločiti, kakšne ogrlice so najlepše na svetu. Zame so lepe vse.

Kje kupovati ogrlice

Dolgo časa sem ogrlice kupovala vsepovsod, jih iskala po trgovinah in še marsikje drugje, dokler nisem ugotovila, da se najlepše skrivajo na spletu. Ko sem enkrat odkrila, da obstaja Lideja.com, kupujem ogrlice le še tam, saj imajo res veliko izbiro trendovskega nakita in modnih dodatkov. Ponujajo namreč ne le ogrlice, ampak tudi drug nakit, kot so zapestnice, uhani in prstani in še druge izdelke.

Vendar prav med vsemi res najbolj obožujem ogrlice, zato jih imam največ in veliko sem jih kupila prav na zgornjem spletnem naslovu, kjer so me prepričali tudi s hitro dostavo in seveda – ugodnimi cenami. Če si torej zaželite nove čudovite ogrlice, veste, kje jo lahko dobite!

Članki iz iste kategorije: