Vse moje torbice

Svoje prve torbice se ne spominjam, zagotovo pa se spomnim zadnje, ki sem jo kupila. Še prejšnji teden sem si jo ogledovala v spletni trgovini Lideja.com in premlevala, ali naj si jo privoščim. Nekaj dni nazaj pa sem si jo končno kupila. Od takrat naprej je vedno z mano. In če marsikatera ženska najprej izbere oblačila ter jih nato kombinira še s torbico, je pri meni ravno obratno. Torbice mi dajo navdih tudi za izbiro oblačil in njihovo kombiniranje. Ko se mi kdaj zjutraj pojavi vprašanje, kaj naj oblečem, vem, da je čas za nakup nove torbice. Ko jo enkrat kupim, pa izbira oblačil, ki jih bom nosila skupaj z njo, sploh ni več težka. Možnosti je namreč ogromno!

Modni trendi so namreč tako široko zastavljene smernice, da ne morejo omejevati prav nikogar. Zame predstavljajo izziv, ki se ga vsakič znova z veseljem lotim. Ko si ogledujem torbice, nikoli ne razmišljam, s katerimi oblačili in drugimi modnimi dodatki jih bom kombinirala. To so lahko šali, rute ali celo ovitki za telefon

Ženske lasulje. Lasje morajo biti izdelani iz kakovostnih materialov (na primer fine umetne mase), ki naj na videz čim bolj spominjajo na prave lase. Preberi več ..

Članki iz iste kategorije: