Strokovnjaki na področju spletnih trgovin

Po telefonu sem večkrat na vezi z računalniškimi mojstri. V okviru našega podjetja upravljam in nadziram več spletnih strani in spletnih trgovin ter se ukvarjam z oglaševanjem njihovih storitev na spletu in družbenih omrežjih. Za posamezne storitve imamo seveda več različnih zunanjih izvajalcev, večinoma na področju računalniških storitev in informacijske tehnologije. Največ sem v zadnjem času v stiku s strokovnjaki na področju spletnih trgovin (izdelava, vzdrževanje in posodabljanje spletnih trgovin). Glede na moje izkušnje so med temi strokovnjaki velike razlike. Od strokovnosti, pripravljenosti pomagati, cenovnega ranga, do prijaznosti in deljenja uporabnega znanja, se zelo razlikujejo. Nazadnje sem delala na neki spletni trgovini, ki je narejena na magento platformi in ukvarjali smo se z magento moduli. To ni moje strokovno področje, zato sem potrebovala pomoč strokovnjakov za magento module.

Pomoč pri magento modulih

Ker sem že v preteklosti delala z različnimi podjetji, sem imela tri izbrane favorite. Poklicala sem najprej prve, ki so bili zelo zasedeni in mi z magento moduli ne bi mogli pomagati v želenem času. Nato sem poklicala druge, ki so sicer bili takoj pripravljeni delati na stvari, a so postavili precej previsoko ceno. Tretji, s katerimi sem po tihem tudi najbolj želela sodelovati, pa so izvrstni strokovnjaki za delo z magento moduli.
Dogovorili smo se za sestanek, kjer smo dorekli časovni potek, cenovni razpon in ključne aktivnosti, ki smo jih morali na projektu opraviti. Prepričali so me že takoj na prvem sestanku, kjer smo določili tudi koordinatorja za delo na projektu. Precej zoprno je namreč, če sodeluješ z enim podjetjem, a se vsakič dogovarjaš z drugim informacijskim ali računalniškim strokovnjakom. S temi strokovnjaki za delo z magento moduli sem bila pa več kot navdušena. Tudi po nekajtedenskem delu na projektu, smo imeli jasno začrtane cilje in aktivnosti. Vse je potekalo kot po planu. Držali so se obljub in na spletni trgovini ni prihajalo do nobenih težav.

Priporočila jih bom tudi drugim

Zaradi njihove prijaznosti, natančnosti in strokovnosti, se bom prav gotovo še odločila za sodelovanje z njimi. Če pa me bo kdo vprašal za pomoč glede magento modulov, bom priporočila prav njihovo podjetje. Naj magento moduli ne bodo vaš problem, ampak rešitev!

Članki iz iste kategorije: