Cenovno dostopen in zelo zmogljiv mobilni telefon

Tehnološka znamka Xiaomi je od leta 2010 znamka, ki omogoča vrhunsko tehnologijo za zelo dostopno ceno. Najbolj znani izdelki znamke Xiaomi so prav mobilni telefoni, ki s tehnološkega vidika in z vidika kakovosti konkurirajo bolj znanim in veliko dražjim mobilnim telefonom. Za ljudi, ki jim ime, prestiž in sama znamka ne pomeni veliko, so tovrstni izdelki pravo odkritje. Za malo denarja namreč zelo veliko dobiš.

Tudi prijateljice ga imajo

Tudi nekaj mojih prijateljic je v zadnjem letu kupilo Xiaomi mobilni telefon. Sama imam mobilni telefon bolj znanega imena, a ker ni bil ravno med najdražjimi, je po kakovosti precej slabši od prijateljičinega. Zato bom naslednjič dobro premislila in pretehtala vse razloge zakaj kupiti enega ali drugega. Če primerjamo le nekatere karakteristike, kot je na primer: zmogljivost baterije, velikost ekrana, pomnilnik, pomnilniška kartica, kakovost zvoka in kakovost slike / video, lahko ugotovimo, da je ta telefon pravzaprav boljši od marsikaterega bolj znanega konkurenta.

Darilo za rojstni dan

Že kmalu pa sem se soočila z nakupom novega telefona. Sicer ne zame, ampak za darilo za 50. rojstni dan za tasta. Izvedela sem, da mu je pred kratkim njegov mobilni telefon padel na tla in se mu je razbil ekran. Ker je bil njegov telefon že nekaj let star, torej ni bilo smiselno menjati ekrana za precej denarja. Potreboval je nov telefon. Malo sem se pozanimala pri kolegih, znancih, iskala informacije na spletu in po nekaj dneh sem se odločila, da ga bom presenetila z novim mobilnim telefonom. Izbrala sem Xiaomi.

Po nekaj mesecih uporabe je tast zelo zadovoljen z njim. Rabil je nekaj časa, da se je navadil na nov telefon, a to bi potreboval za vsak nov telefon. Sedaj pa pravi, da se ne loči več od tega telefona. Še elektronsko pošto redno pregleduje preko telefona, kar prej ni znal. Tudi baterija mu zdrži zelo dolgo, saj z vnuki vsakodnevno gleda risanke na Youtube-u. Moj tast je bil nad telefonom tako navdušen, da je takšen telefon čez nekaj mesecev kupil še svoji ženi in hčerki.

Če vas zanima kaj je denarnica za kriptovalute potem sledite povezavi in si preberite več informacij.

Članki iz iste kategorije: