Avto preproge za potniški in prtljažni prostor

Preproge in podlage ščitijo tla v potniškem prostoru, v notranjosti avtomobila. Namestimo jih lahko na tla pod voznikovim in sovoznikovim sedežem ter na oba prostora pod zadnjimi sedeži. Preproge za zaščito tal v potniškem prostoru delimo na:

  • Tipski avto tepihi iz gume
  • Preproge iz tekstila
Tipski avto tepihi

Gumijaste preproge za talno zaščito v potniškem prostoru

Tipski avto tepihi, ki so narejeni iz kakovostne, naravne in vzdržljive gume nudijo učinkovito zaščito tal v notranjosti avtomobila. Vlaga, umazanija in blato tako ostane na preprogi, ne da bi se umazanija prenesla na sama tla. Gumijasti tipski avto tepihi, ki jih nudi notranja oprema za avto Withcar, imajo izdelane posebne robove, ki preprečujejo razlivanje vode. To je še posebej pomembno, kadar je voda pomešana z umazanijo, saj bi se le-ta brez uporabe opreme za zaščito tal razlila po tleh avtomobila.

Ko je gumijasta preproga umazana, jo je zelo enostavno očistiti, pri čemer lahko uporabimo le vodo in nekaj mila. Lahko pa jih čistimo tudi s posebnim čistilom za suho pranje. Pritrdilni čepki na gumi preprogah skrbijo za to, da se podloga za zaščito tal ne bi med vožnjo premikala in zato ostaja na mestu, kamor smo jo prvotno namestili.

Članki iz iste kategorije: