Avtomobilsko temnenje stekel s senčniki

Temnenje stekel s senčniki od vas ne zahteva homologacije. Izjemno poveča udobje med vožnjo. Še posebej je to priporočljivo za družine z majhnimi otroki in hišnimi ljubljenčki. Takšna stekla lahko najučinkoviteje ščitijo pred UV žarki in vročino.

Temnjenje stekel s senčniki vam ponuja odlično zaščito pred insekti, preprečuje poglede radovednežev. Senčniki so narejeni po meri vašega vozila, na svoji poziciji ostanejo tudi pri odprtih oknih. Zatemnitev vozila s senčniki ne nazadnje preprečuje tudi bobnenje pri odprtih zadnjih oknih.

Hitra in preprosta montaža senčnikov za temnjenje avtomobilskih stekel

Temnenje stekel s senčniki po meri je relativno hiter in preprost postopek. Poteka namreč brez orodja in kakršnega koli poseganja v vozilo. V kompletu so vam na voljo vsa senčila za zatemnitev vašega vozila. Senčniki za temnjenje stekel v avtu so torej narejeni po vnaprej določeni meri. Senčila se na ustrezna mesta nameščajo s pomočjo zatičev. Te se porine pod gumo ob steklu.

Temnenje stekel s senčniki za avtomobile
Temnenje stekel s senčniki na zadnjih steklih avtomobila

Vsak komplet senčnikov za temnenje stekel vključuje jasna in natančna navodila za montažo. Prilagojena so glede na obliko stekel za temnenje in glede na sam tip vozila. Montažo brez težav opravite lahko tudi sami. V primeru kakršnih koli težav pri nameščanju pa se vedno lahko obrnete na ponudnika.

Withcar in Gledring – velika, prodorna in uspešna ekipa

Če ste ljubitelj kakovosti in lastnik ali uporabnik vozila, sta vam imeni Gledring in Withcar zagotovo dobro poznani. Imeni sta sinonim za veliko, prodorno ter uspešno ekipo, ki svoje stranke razveseljuje po več kot 50 državah po svetu – Gledring preko svoje veleprodajne mreže; Withcar pa preko svoje spletne strani.

Video: Tipski senčniki za avtomobile | Withcar

Članki iz iste kategorije: