Nosečnost po 30. letu – kako zanositi?

Dejstvo je, da se danes vedno kasneje odločamo za otroke. Življenjski slog je namreč tak, da se čas študija nenehno podaljšuje, pa tudi redne zaposlitve in možnosti za osamosvojitev večina ljudi ne dobi takoj po študiju. Zato nosečnost po 30 . letu postaja nekaj običajnega, s tem pa običajne postajajo tudi težave z zanositvijo. Z leti namreč plodnost upada, zato se vedno več parov spopada s težavami pri zanositvi. Kako si pomagati pri tem? Eno od možnosti predstavljajo tudi naravna prehranska dopolnila Vitanoval – Fertility+ zanjo in zanj.

Fertility+ zanjo – za lažjo zanositev

Če se odločate za nosečnost po 30. letu, je čisto možno, da bo do zanositve prišlo brez težav po naravni poti. V primeru, da se to ne zgodi samo od sebe, pa si lahko poskušate pomagati s prehranskimi dopolnili Fertility+ zanjo, ki so popolnoma naravna. Zaradi tega so prehranska dopolnila Fertility+ zanjo dobra rešitev za vse, ženske ki se spopadate s težavami pri zanositvi oziroma se odločate za nosečnost po 30. letu, ko plodnost počasi začne upadati.

Nekatere ženske kljub temu nimajo težav z zanositvijo, četudi so stare 30 let ali več, medtem ko druge ne morejo zanositi. Naravno prehransko dopolnilo Fertility+ zanjo je tako namenjeno vsem ženskam, ki bi rade pospešile ta proces in poskrbele za nosečnost po naravni poti. Običajno so to ženske:

 • ki imajo neredne menstruacije,
 • ki se spopadajo z različnimi hormonskimi težavami,
 • ki so dalj časa jemale hormonsko kontracepcijo,
 • ki imajo težave s ščitnico in s tem tudi s hormonskimi nihanji,
 • ki so zelo pod stresom oziroma obremenjene,
 • ki so prebolele določene bolezni oziroma imajo druga obolenja, zaradi katerih težje zanosijo.

Kako zanositi?

Ko se odločate za zanositev, je vedno pametno najprej obiskati ginekologa, se z njim podrobno pogovoriti in narediti pregled z ultrazvokom. Prav tako pa lahko ob enem ginekolog vzame še bris ter tako preveri, da je z vašim zdravstvenim stanjem vse v redu in da ste pripravljene na zanositev. Prav tako je smiselno, da ob tem začnete jemati tudi folno kislino, ki lahko pomembno vpliva na pravilen razvoj ploda.

Folno kislino naj bi se jemalo že vsaj tri mesece pred nameravano zanositvijo. Lahko jo kupite posamično oziroma z dodanimi vitamini, prav tako pa jo vsebujejo tudi prehranska dopolnila Fertility+ zanjo, ki so še posebej priporočljiva, če se odločate za nosečnost po 30. letu, saj je takrat načeloma težje zanositi.

V primeru, da ste stari že več kot 35 let, pa vam jemanje ustreznih prehranskih dopolnil, kakršna so Fertility+ zanjo, lahko še bolj koristi, saj plodnost pri ženskah z starostjo pada oziroma se manjša. Da temu ne bo tako in ne boste imeli težav z zanositvijo kljub vaši starosti, pa lahko poskrbijo tudi kakovostna naravna dopolnila.

Kaj vsebuje prehransko dopolnilo Fertility+ zanjo?

Kot že rečeno, so prehranska dopolnila Vitanoval, ki vam lahko pomagajo k zanositvi, narejena iz naravnih sestavin. Vse sestavine pa niso samo naravne, ampak tudi ustrezno preverjene in nimajo neželenih stranskih učinkov. Poleg že omenjene folne kisline prehranska dopolnila Vitanoval oziroma Fertility+ zanjo vsebujejo še:

 • različne minerale, ki uravnajo hormonsko ravnovesje (cink, selen itd.),
 • vitamine, ki okrepijo imunski sistem (vitamin A, C, D in E),
 • vitamina B6 in B12, ki pomaga proti vaginalnim okužbam in drugim težavam, zaradi katerih ženska težje zanosi,
 • koencim Q10, L-arginin in korenina mace za izboljšanje počutja,
 • druge snovi, ki lahko pomagajo k večji plodnosti in lažji zanositvi.

Vitanoval vam nudi prehranska dopolnila tako zanjo in zanj!

Prehranska dopolnila Vitanoval pa niso namenjena le ženskam, ampak tudi moškim. Torej ne obstajajo le prehranska dopolnila Fertility+ zanjo, ampak tudi zanj. Z njimi lahko tudi moški okrepijo svoj imunski sistem in poskrbijo za boljše počutje, poleg tega pa se z jemanjem izboljša tudi kakovost sperme oziroma semenske tekočine ter izboljša hormonsko ravnovesje, zaradi česar se poveča tudi plodnost.

Najbolje je, da naravna prehranska dopolnila Fertility+ zanjo in zanj jemljeta kar oba partnerja, saj se tako možnosti za uspešno zanositev najbolj povečajo. Kupijo se lahko v lekarni ali na spletu, na voljo pa so tudi v paketu, s čimer lahko privarčujete ter poskrbite za to, da bo čim prej prišlo do zanositve in da boste čim prej zagledali tisti dolgo želeni plusek na nosečniškem testu!

Članki iz iste kategorije: