Praznik ljubezni je treba praznovati!

Ljubezen je nekaj lepega. Še lepše pa jo je deliti in si jo izkazovati. Zato tudi valentinovo ne bi smel biti le komercialen praznik, ampak praznik ljubezni. Dan, ko se posvetimo svojim najdražjim in si vzamemo čas zanje. Pri tem vam prav nič ni treba skrbeti, kako valentinovo praznujejo drugi, pa tudi darila za valentinovo niso nujna. Seveda pa se prav nihče ne brani, če od svoje ljubljene osebe dobi kakšno lepo malenkost. Bistvo pa je vsekakor v tem, da si iz tega skomercializiranega dneva narediti praznik ljubezni.

Marsikdo se valentinovega izogne z besedami, da je treba svoje najdražje razveseljevati celo leto. A v resnici živimo zelo hitro, dnevi so polni obveznosti, med katerimi težko najdemo čas zase. Zato so dnevi, ko si res vzamemo čas za svoje najdražje, pri večini ljudi precej redki.

Ne glede na to, kako pogosto skupaj slavimo ljubezen, pa prav nič ne škodi, če ji posvetimo še en dan. Brez darila za valentinovo ali z njim. Predvsem pa tako, da si vzamemo čas za ljubezen, za drobne trenutke skupaj, ki so nadvse dragoceni.

Članki iz iste kategorije: