Žiga Kranjec

Predstavila vam bom prijatelja Žiga Kranjca, ki se profesionalno ukvarja z optimizacijo spletnih strani. Je odlična in zelo sposobna oseba, ki mi je pomagala pri ustvarjanju moje spletne strani. Spletna stran je bila narejena v sredini julija 2015 z namenom, da bom lahko svoje izkušnje delila z drugimi ljudmi in jim morda kakorkoli na ta način pomagala. Žiga Kranjec je tako stran oblikoval, in vzpostavil domeno, katera od takrat deluje pod imenom www.my-little-secrets.

žiga kranjec

Žiga Kranjec je oseba z zelo velikim srcem in je preprosto zelo iznajdljiv. Spodbuja me pri mojem pisanju in tako hkrati oblikuje spletno stran, ki dosega v zadnjem času odlične rezultate. Žiga Kranjec je oseba, ki me je postavila nazaj na noge in me tako ponovno spravila k pisanju blogov, daje mi razne nasvete in je preprosto eden boljših ljudi ki jih poznam. Žiga Kranjec se, kot sem že zgoraj omenila ukvarja z optimizacijo spletnih strani. S pomočjo njegovih izkušenj, znanja in iznajdljivosti tako moj blog uspeva in se razvija. Spoznala sva se na izletu v Frankfurt. Je zelo vredu oseba, krajšal mi je čas med potepanjem po mestu, vsekakor pa bi bil naš izlet kar prida dolgočasen, če ne bi spoznala njega. Hitro smo se ujeli in tako klepetali kar cel dan. Skupaj smo hodili na oglede razstav, pa na kosilo ter večerjo. Skupaj smo se zabavali ter raziskovali mesto.

Žiga Kranjec je ljubitelj nogometa tako kot jaz. Skupaj smo si tako ogledali nogometni stadion izven centra Frankfurta. Na poti nazaj smo skoraj zamudili naš prevoz a se je izkazalo za prijetno večerno rekreacijo. Žiga Kranjec je oseba z veliko začetnico! Tudi sedaj, ko nismo več v Frankfurtu se družimo, skupaj obiskujemo predavanja, ter se imamo lepo. Radi obiskujemo zabave ter tako uživamo naše študentsko življenje. Žiga Kranjec prihaja iz Postojne. Hvala ti za vse izkušnje in nasvete, hvala za odlično družbo in pomoč. Hvala ti in ostani še naprej tako super oseba kot si sedaj. Še na mnoga leta prijateljstva, Janja.

Članki iz iste kategorije: