Hlače za hujšanje

Običajno sem pri svojih nakupih precej pazljiva in ni me enostavno prepričati ali pretentati – vsako stvar dobro premislim, saj nenazadnje delam v marketingu, tako da dobro vem, na kakšne načine vse skušamo potrošnike prepričati v nakup. No, moja previdnost običajno deluje, vsaj kar se tiče vsakdanjih stvari, popolnoma pa odpove na enem področju: pri hujšanju. Ženske smo po naravi nečimrne in ravno ženska lepota je tisto, kjer nas je najlaže prinesti naokoli. Kar se tiče raznih izdelkov dekorativne kozmetike, sicer ne nasedem – lahko se namažem tudi z zlatimi šminkami, pa dobro vem, da ne bom nikoli tako lepa kot manekenke v oglasih.hlače-za-hujšanje

Hujšanje pa je nekaj drugega – tu imam dejansko možnost, da si tudi jaz izoblikujem lepo postavo – nenazadnje mi ne manjka tako veliko.
Moj podvig v tej smeri so tako postale hlače za hujšanje. Hlače, ki zadržujejo toploto in tako skrbijo za povečano znojenje, hkrati pa so na notranji strani iz materiala, ki ga prekrivajo drobne pikice iz umetne mase, ki naj bi skrbele za izjemno rahlo masažo, s katero se poskrbi tudi za boljšo prekrvavitev. Hlače naj bi pomagale, da v dveh tednih izgubiš tudi do pet kilogramov!
Gotovo si mislite, da sem svoje hlače za hujšanje kupila preko kakšne spletne strani ali v televizijski prodaji, a ste se zmotili. Ne, hlače sem kupila v fitnes klubu, kamor grem štirikrat ali petkrat mesečno (čeprav se pretvarjam, da sem tam trikrat na mesec).
Morda je prav to tisto, kar me je prepričalo, da sem kupila hlače za hujšanje. Ker jih niso ponujali v TV prodaji, temveč v mojem fitnes klubu – torej tam, kjer jim hitreje zaupaš, da se sejansko spoznajo na oblikovanje telesa, torej zagotovo ponujajo nekaj, kar deluje. No, pa seveda ni bilo kaj prida efekta – svojih kilogramov nisem izgubila, ker sem šla v fitnes še vedno zgolj enkrat tedensko, od tega, da sem nosila hlače doma, pa ni bilo učinka (razen, da mi je bilo ves čas peklensko vroče, koža pa me je zaradi stalne vlage pričela prav zoprno srbeti). Tako sem nazadnje morala priznati, da sem se tudi jaz pustila »nategniti«. Ampak še dobro, da tega ne vedo v službi – večkrat smo se že nasmejali kolegom in kolegicam, ki so nasedli raznim obljubam, čeprav bi morali glede na poklic dobro vedeti, da je v marketingu 99% stvari izmišljenih.
No, če že nisem bila deležna smeha v službi, pa si me je nekoliko privoščil moj partner, ki mi je že prvi dan rekel, da sem z nakupom hlač zgolj vrgla denar stran. Po tem, ko sem se vendarle sprijaznila, da hlače za hujšanje ne delujejo in jih vrgla proč, mi je povedal, da je tudi on slišal za posebne in nove hlače za hujšanje, ki so menda tako posebne in tako tehnološko napredne, da jih uporabljajo celo ameriški marinci in Nasini astronavti. In ja, prav ste uganili – tem hlačam za hujšanje se reče hlače za tek.

Članki iz iste kategorije: