Tisk na dvd

DVD je digitalni pomnilniški medij, ki je zelo podoben starejšemu sorodniku CD-ju. Pomembna razlika med njima pa je v gostoti zapisa. Kratica pomeni Digital Versatile Disc. Tisk na ta medij je namenjen shranjevanju različnih vrst podatkov, ki so obsežni V primerjavi s tiskovinami tudi ta tisk omogoča shranjevanje veliko večje količine informacij na majhnem nosilcu. Hkrati pa presega tiskane medije s tem, da lahko tekst in fotografije dopolnjujete tudi z zvočnimi in filmskimi vsebinamii ter različnimi računalniškimi aplikacijami.tisk-na-dvd Namesto da bi poslovnega partnerja ali stranko po sestanku založili z zajetnim kupom tiskanih brošur ali katalogov, jim lahko vse to in še več v bolj atraktivni obliki ponudite na mediju, ki gre v vsak žep ali aktovko. Z združevanjem več tiskovin na enem mestu in brez nepotrebnih stroškov pa tudi prihranite in povečujete svojo konkurenčnost. Tovrsten tisk lahko uporabimo kot poslovno darilo, katalog multimedijsko predstavitev in še in še. Obstajajo številne možnosti za zadovoljitev naših potreb glede tega tiska. Najpogostejša tiska na ta medij sta digitalni tisk in offset ali sitotisk. Digitalni tisk je prava rešitev za manjše naklade, ali če se zelo mudi. Pri digitalnem tisku se prav tako kot CD tudi DVD zaščiti z dodatno vodoodpornim UV lakom. Tovrsten tisk predstavlja najmodernejši in najhitrejši način tiska na DVD (anni.si). Offset ali sitotisk se uporablja za večje serije tiska medijev.
Tisk na ciljni medij naj bo kakovosten in obrniti se moramo na ustreznega strokovnjaka, ki bo ustregel našim željam in izdelal tašen tisk na medij, da bo uporaben, priročen in večen. Nekateri ponudniki tiska na medije ponujajo tudi storitev direktnega tiska. Pri tem uporabljajo injekt tisk. Direktno na medije lahko natisnejo najpreprostejše grafike, logotipe in tudi najzahtevnejše full-color fotorealistične slike. Vsekakor je sodobna tehnika poskrbela, da bomo na hiter in kakovosten način prišli do tiskanega medija, ki bo zadovoljil naše potrebe, ki se lahko nanašajo na zasebno ali poslovno življenje. S tiskanimi mediji bomo imeli v zasebnem življenju več reda in urejenosti in ne bomo izgubljali časa, ko bomo potrebovali določene podatke.Zavzeli nam ne bodo veliko prostora in omarica s DVD-ji je lahko pravi okras v našem stanovanju. V poslovnem svetu pa bomo z urejenimi pomnilniki lahko predstavili naše delo in dejavnost podjetja na sodoben in enostaven način. Ko bomo poslovnemu partnerju predali tiskani digitalni medij, ga bo ta z veseljem vzel s seboj in ga doma ali pa v svojem podjetju v miru preučil in pogledal in na ta način bo dobil pravi vtis o nas, naši dajevnosti, o naših dosežkih, ciljih in uspehih. Vse bo imel na enem mestu in lažje se bo odločil za sodelovanje z nami.


Na voljo je veliko tovrstnih medijev in zanje se odločimo, ko želimo nekomu podariti nekaj izvirnega in zanimivega. Ne bojmo se posegati po sodobnih tiskanih medijih, ki so dobrodošli, saj zavzemajo malo prostora, so enostavni za uporabo in ne zahtevajo veliko truda in znanja, da se naučimo pravilno rokovati z njimi in veseli bomo, ko bomo spoznali, kako nam tovrstni mediji olajšajo življenje in nas navdušujejo.

Članki iz iste kategorije: