Kotne sedežne garniture omogočajo veliko prostora

Naša družina šteje že pet članov in ugotavljamo, da je kavč v dnevni sobi postal več kot le premajhen za nas. Sicer smo tja postavili še nekaj stolov, vendar to je na prvi pogled tako nenavadno in nič kaj lepo. Naša dnevna soba je tako bolj podobna neki mešanici prostorov. Prav zato se ne veselimo več gledanja televizije skupaj z družino ali pa opravil, ki smo jih včasih z veseljem počeli v te, prostoru.

Pod roke pa nam je nehote prišla reklama za moderne kotne sedežne garniture. Reklamiralo jih je znano in priljubljeno podjetje in to po izjemnih cenah. Zakaj pa ne, smo si mislili. Kavč lahko prodamo ali podarimo naši sosedi, stole pa spet nesemo nazaj na svoje mesto.

Izbrali smo pravo in poceni

Na reklami je bilo kar nekaj različnih kotnih sedežnih garnitur. Prav vse so bile izjemno lepe že na prvi pogled. Vendar vse ni za vsakogar, kajneda? Čeprav so nam bile nekatere res všeč, smo jih morali črtati s seznama, saj se niti barvno niti oblikovno niso zlivale z našim dnevnim prostorom. V finalnem izbor smo tako imeli tri. Vse tri kotne sedežne garniture so bile zelo lepe in vse bi se prilegale našemu prostoru. V končni fazi pa je odločala cena. Odločili smo se za najcenejšo.

Kotne sedežne garniture nam pripeljejo

In že smo se vprašali, kako bomo izbrano tovrstno garnituro pripeljali na dom. Si bomo morali sposoditi kombi ali kaj podobnega? In ko smo nekaj časa brali podrobnosti na reklamnem letaku, na katerem je bila tudi naša izbrana garnitura, smo nekje v drobnem tisku videli, da nam garnituro pripeljejo direktno na dom. Na obraz se nam je naslikal velik nasmeh in na vse skrbi v povezavi s prevozom smo v trenutku pozabili.

Sedaj je čas za povabilo

Že en teden je od tega, ko smo v naš dnevni prostor postavili novo kotno sedežno garnituro. Še vedno nam je všeč tako kot prvi dan in nanjo izjemno pazimo. Sedaj je čas, da jo pokažemo tudi našim prijateljem in jim povemo še za druge kotne sedežne garniture. Radi bi jih povabili v svoj dom, da jim pokažemo, da je na garnituri dovolj prostora tudi za njih in ne samo za nas pet. Kadar se na sredi postavi klubska mizica, imamo dovolj prostora, da se tu sedaj udobno igramo tudi družabne igre, kar smo prej morali početi v kuhinji, a tam ni nikoli tako zabavno.

Članki iz iste kategorije: