Reševanje podatkov tudi za najzahtevnejše stranke

Kljub temu, da se vsi zavedamo, kako ranljiva je programska oprema naših računalnikov ali strežnikov, je le malo takšnih, ki ves čas skrbijo za nadgrajevanje zaščite oziroma so kolikor toliko v koraku s spletnimi nepridipravi. Poleg tega pa ima tehnologija še eno težavo, namreč fizične okvare oziroma okvare programske opreme, tako da popolnost na področju varnosti gotovo ne obstaja. Sicer lahko v veliki meri poskrbimo, da ne pride do primera, ko je potrebno reševanje podatkov že tako, da si ves čas delamo varnostne kopije, tako z računalnika kot tudi z dodatnim strežnikom, a kljub temu se včasih zalomi.
Računalnik ali strežnik se pokvari, okuži, hitro lahko pride do vdora, in takrat se običajno prične zmeda, ob kateri si očitamo, da nismo bili bolj previdni in nismo bolje skrbeli za preventivo. Pa to pomeni, da so naši podatki za vedno izgubljeni? Vsekakor ne. Kakovostno podjetje za reševanje podatkov vam v večini primerov lahko pomaga, da dobite prav vse, kar potrebujete.

reševanjepodatkov iz diska

Reševanje podatkov z osebnega računalnika

Kadar vam jo zagode osebni računalnik, izgubite običajno kar lep kupček dokumentov, filmov in fotografij, žal pogosto tudi takšnih, za katere nimate varnostnih kopij. Če uporabljate računalnik tudi za delo ali študij, je lahko to še toliko bolj neprijetno in treba je najti mojstra, ki vam bo pomagal, da se podatke pridobi nazaj oziroma »obudi od mrtvih«. Včasih je dovolj, da svoj računalnik nesete do prvega računalniškega mojstra, ki lahko poskrbi za odpravo lažjih napak, kadar so te resnejše, pa se velja obrniti na profesionalce kot jih najdete v podjetju Anni. Pri njih boste dobili toliko podatkov kot jih je mogoče z najsodobnejšimi znanji.

reševanje-podatkov

Reševanje spletnih strani in poslovnih sistemov

Še veliko bolj zahtevno in delikatno pa je reševanje podatkov, kadar pride do »sesutja« poslovnega omrežja oziroma sistema, ali kadar vam vdrejo na spletno stran in poleg glavnega prizadenejo tudi pomožni oziroma rezervni strežnik, ki naj bi bil vaša rešilna bilka v primeru, da postanete tarča nepridipravov. Takrat vam hišni računalniški mojstri ne bodo mogli prav nič pomagati, temveč se je najbolje kar takoj obrniti na podjetje Kotar, kjer so specializirani za reševanje podatkov in imajo z njim bogate izkušnje, prav tako pa so v koraku z najsodobnejšimi grožnjami in razvijanjem rešitev zanje. Nenazadnje je pomembno ne le to, da podatke dobite nazaj, sistem pa očistite in ponovno dobro zavarujete, temveč tudi to, da je delo opravljeno v najkrajšem možnem času – še zlasti, če sicer ne morete poslovati ali vaša spletna stran med tem časom dejansko ugasne, kar vam lahko povzroči veliko poslovno škodo, ki je morda ne boste mogli nikoli nadoknaditi.

Članki iz iste kategorije: