Smuči na streho avta in hop na smučanje

Na trgu so na voljo najrazličnejši avtomobilski nosilci za smuči. Razlikujejo se tako glede na način pritrditve, kot glede na dimenzije ter materiale, iz katerih so narejeni. Poleg tega pa se nosilci za smuči razlikujejo tudi glede na to, koliko smuči lahko sploh naenkrat namestite nanje. Pri izbiri je torej treba upoštevati vse našteto, če hočemo izbrati ustrezen model. V prvi vrsti je seveda smiselno izbrati takšen model, ki ga lahko namestimo na naš avto.

Nekateri nosilci za smuči se namreč lahko na streho avtomobila namestijo le, če imamo na njej nameščene tudi že tako imenovane strešne sani, kakršne so navadno že serijsko vgrajene na strehah karavanov pa tudi nekaterih drugih modelov avtomobilov.

Nosilci za smuči

Zaradi tega pred izbiro ustreznega modela na spletni strani Withcar.si obvezno preverite, kako poteka namestitev in za katere avtomobile so primerni določeni strešni nosilci, za katere se zanimate.

Strešni nosilci za vaš avto

Kakšni bi bili najprimernejši nosilci za smuči za vaš avto, je odvisno od tega, kakšen avto imate. Poleg tega pa je pomembno tudi to, koliko smuči želite naenkrat peljati na strehi vašega avtomobila. Število parov smuči, ki se lahko vpnejo na določen model strešnega prtljažnika za smuči, se namreč od modela do modela razlikuje.

Pri tem velja biti še posebej pozoren v primeru, da raje boardate kot smučate. V tem primeru pred nakupom obvezno preverite, ali izbrani strešni nosilci to dopuščajo ter koliko snežnih desk lahko vpnete vanje.

Zimska oprema za vaš avto in za prijeten odhod na smučanje

Avto nosilci za smuči poskrbijo za bolj prijeten odhod na smučanje, saj se vam ne bo treba več ubadati s tem, kam pospraviti vso opremo.

Članki iz iste kategorije: