Olajšajmo življenje težko okretnim ljudem

Moderni medicinski pripomočki, kot jih ponuja podjetje Medigo, so narejeni iz kakovostnih in lahkih materialov. To je še posebej pomembno pri izdelavi invalidskih vozičkov za težje pokretne ljudi. To pa zato, ker je za uporabnika veliko lažje, če brez večjih naporov lahko premika voziček naprej samostojno. Tako obdrži dokaj veliko neodvisnosti in se počuti veliko bolj lahkotno. 

Moderni invalidski voziček je narejen iz ultra-lahkih materialov, ki jih je mogoče učinkovito shraniti. Lahko ga zložimo brez težav in pretirane uporabe moči. Velika prednost pa je tudi ta, da ga je brez napora moč s seboj vzeti kamorkoli.

Invalidski voziček
Invalidski voziček na ročni pogon

Lahki invalidski vozički so idealni za ljudi, ki so deloma ali pa težje nepokretni. Zaradi svoje lahke teže, jih je moč brez težav premikati iz prostora v prostor. Pri tem pa uporabnik ne bo prekomerno obremenjeval svojih sklepov in drugih delov telesa, kar mu bo olajšalo vsakodnevno uporabo. Obenem pa je izdelava vozička narejena tako, da se prilagodi telesu uporabnika, kar še dodatno olajša njegovo uporabo.

Podjetje Medigo ponuja moderno medicinsko opremo

Izbira kakovostnih medicinskih in ortopedskih pripomočkov je izredno pomembna, če želimo zagotoviti najhitrejše okrevanje. Podjetje Medigo ponuja številne pripomočke, kot so opornice, hodulje, bergle, izposojo invalidskih pripomočkov ipd. obenem pa imajo tudi program kozmetike in aparatov za kozmetiko. Prehranska dopolnila tudi predstavljajo del ponudbe, saj je prehrana pomemben del ohranjanja in izboljšanja zdravja posameznika.

Video: Delovanje električne bolniške postelje

Podjetje tudi oskrbuje številne ambulante, bolnišnice in zavode, kot tudi sodeluje s fizičnimi uporabniki. V primeru okvare je vključen tudi servis na sedežu podjetja, kar olajša uveljavljanje garancije.

Članki iz iste kategorije: