Portal V Celu dogaja

Se vam je že zgodilo, da ste želeli zvečer v mesto, si ogledati kakšen dogodek, mogoče koncert ali razstavo, a niste vedeli kam? Kmalu bo tu Novo leto in Pravljična dežela z ogromno prireditvami in koncerti … kako slediti vsemu, da se ne zamudi dobrega koncerta ali razstave?cele
Portal V Celu dogaja, vam ponuja kompleten vodič po dogodkih v Celju. Dogodki so razvrščeni po kategorijah z natančnim opisom, datumom, ter uro pričetka. Dogodke pridno vnašajo uredniki, v veliki meri pa informacije pošiljajo tudi organizatorji sami. V sklopu portala je tudi brezplačen e-napovednik, ki vas pričaka vsako jutro v vašem e-nabiralniku. V dnevnem napovedniku so razvrščeni dnevni dogodki, z opisi in fotografijami. Prejemanje e-napovednika je brezplačno.
Da pa o dogodkih niste seznanjeni samo iz danes na jutri, je na straneh V Celu dogaja, tudi mesečni koledar, na katerem si lahko ogledate vse vnesene dogodke, po posameznih dneh. Tudi za en mesec v naprej.
Uredniki portala se dostikrat udeležijo tudi dogodkov, zato na straneh seveda ne manjka galerija fotografij. Če se boste udeležili kakšnega dogodka, le pokukajte naslednji dan na strani, morda ste kej na fotografiji.
Tudi na socialna omrežja niso pozabili. V FB skupini V Celu dogaja, dnevno objavljajo zanimive dogodke, velikokrat nenapovedano objavijo nagradne igre za koncerte in pomembne podatke oz. ažurne spremembe dogodkov.
Portal V Celu dogaja se je v prvem letu delovanja dodobra zasidral pri Celjanih, kar kaže tudi obisk strani, ki raste iz meseca v mesec. Če ste oseba, ki ima rada kulturo, rada obiskuje kulturne prireditve, ali pa si rada ogleda nogometno tekmo in si ogleda kakšno razstavo, potem je portal V Celu dogaja prava stran za vas!

Članki iz iste kategorije: