Predsobe so ogledalo doma

Zagotovo si ustvarite vtis nekega doma takoj, ko stopite v njegovo predsobo. Če je ta urejena ter lepo opremljena, pričakujete, da bo tako tudi v ostalih prostorih. V nasprotnem primeru pa si že predstavljate, kako neurejeno mora šele biti v drugih prostorih. Pogosto lahko slišimo, da so prav predsobe ogledalo določenega doma. In verjetno je to tudi res.

Za predsobe velja, da so povečini manjše narave in da vanje postavljeno le najnujnejše pohištvo. Le redko namreč lahko opazimo, da so take sobe večje in da so namenjene še čemu razen odlaganju oblačil ter obutve. Ravno zaradi svoje majhnosti pa se v njej lahko pojavi hiter nered, če je sproti ne urejamo.

Kaj je pomembno pri načrtovanju predsobe

Pomembno je tudi, kako veliko pohištvo postavljamo vanj. Najbolje je, da je pohištva v njej čim manj in da je še to manjše velikosti. Najprimerneje je vanje postaviti nekoliko večjo omaro za vrhnja oblačila, potem pa še manjše nižje omarice, kamor shranjujemo naša obuvala. Poleg tega je pametno na tem mestu imeti tudi nekoliko večje ogledalo.

Članki iz iste kategorije: